Doua piese originale de teatru de umbre

In cadrul workshopului Teatrul de umbre la muzeu, organizat de Reteaua Nationala a Muzeelor in cadrul proiectului ShowMuz, s-au realizat 2 piese de teatru de umbre. Aceste piese sunt create si interpretate de catre participantii la program, educatori din muzeele membre ale Retelei.

Scrierea scenariilor a fost coordonata de catre Raluca Bem Neamu, iar cele doua echipe care au realizat scenografia, siluetele si au interpretat piesele au fost coordonate de catre Beatrice Iordan si Bruno Mastan.  Piesele pot fi vizionate pe youtube:

Proiectul ShowMuz este coordonat de Reteaua Nationala a Muzeelor. Se realizeaza in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, cu finantare AFCN

This entry was posted in evenimente, proiecte and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Doua piese originale de teatru de umbre

 1. Un autor necunoscut says:

  Buna seara,

  Cred ca ar fi frumos sa publicati, caci pe un website, din pacate asta facem, publicam, cu toate consecintele de rigoare, si numele autorilor scenariului celor doua piese. Ma gandesc ca trebuia sa le cereti si acordul (tuturor) pentru a publica piesele respective, chiar daca, repet, este vorba de un website.

  Cu multumiri,

  Un autor necunoscut si … foarte dezamagit.

  Respecte…

  • Alexandra says:

   Asa este, este frumos sa mentionam si aceste informatii. Ne pare rau ca nu le-am facut cunoscute foarte clar:

   Cele doua echipe au fost formate din: Cristina Toderas (MNIR), Diana Ion (Muzeul Antipa), Fanica Gherghe (Muzeul Agriculturii), Iuliana Grumazescu (Muzeul Satului), Oana Oros (MNLR), respectiv din Adriana Capota (ASTRA), Daniela Stancu (Muzeul Judetean Arges), Lidia Tanase (Muzeul de Geologie), Ramona Visalon (Muzeul de Geologie), Roxana Raileanu (MNAR) si Rusalia Craciunoiu (Muzeul de Arta Craiova). Toti membrii echipelor au contribuit la realizarea celor doua scenarii, sub indrumarea Ralucai Bem Neamu – cum deja am mentionat.

 2. Un autor necunoscut says:

  Am trimis cateva precizari prin “Reply” de pe email, inclusiv un fisier atasat. Nu va speriati de adresa intitulata GigiBibi, nu-i Spam. Am creat-o in graba si la suparare.

  Toate cele bune!

  Un autor aproape cunoscut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s